Order Form

Nama:
No. Telefon :
Alamat Pengeposan :
Item order :
Cara pengeposan :
Pembayaran melalui :
Persetujuan Terma&syarat : Setuju
Tidak setuju
Pertanyaan / Permintaan :

Put a website form like this on your site.

Saturday, 21 September 2013

New Collection : Batik Kaftan

Assalamualaikum, people!

Ini merupakan design-design batik kaftan yang kami jual. Ada banyak lagi design dan boleh request warna. So jangan risau kalau ada yang berkenan dihati tu boleh isi form order kat atas tu ye. Harga RM 280 including postage sahaja :)


BK 01

Perasan tak beza dua gambar tapi corak sama? Jangan pelik sebab batik kaftan kami ni memang special. Depends on korang punya taste nak pakai macammana. If you like it loose, boleh. And if you want it according to your shape pon boleh. Yang specialnya sebab ada tali kat bahagian dalam tu. So kalau nak bagi ikut shape, just ikat tali tu kat pinggang and that's it! Senang kan?

BK 02

BK 02
................................................................................
BK 03

BK 03
............................................................................
BK 04

BK 04
SOLD OUT
..............................................................................
BK 05
SOLD OUT

BK 05
SOLD OUT
Jemput tengok jamu mata and happy shopping! :)


No comments:

Post a Comment