Order Form

Nama:
No. Telefon :
Alamat Pengeposan :
Item order :
Cara pengeposan :
Pembayaran melalui :
Persetujuan Terma&syarat : Setuju
Tidak setuju
Pertanyaan / Permintaan :

Put a website form like this on your site.

Sunday, 22 September 2013

DSM Sutera Crepe 1

Assalamualaikum, people!



DSM 09



DSM 08



DSM 07



DSM 06


DSM 05

Both these design, suitable to all.Design yang memanjang will make you look thinner and ditambah pula dengan material sutera crepe yang lembut .


DSM 04

DSM 03


Batik design yang sama and really beautiful but of different colours. Both cantik and up to your own taste :))


DSM 02
Both RM250 inclusive postage okay! Murah kan kan?
DSM 01
Well, jemput jamu mata and happy shopping! :)

Kemeja Batik

Assalamualaikum, people!

So these are our new collections of Kemeja Batik. Harga RM280 sahaja including postage!


BS 01
Size Available : XL

BS 02
Size Available : XL

BS 03
Size Available : XXL

BS 04
Size Available : XXL

BS 05
Size Available : M

BS 06
Size Available : M

BS 07
Size Available : M

BS 08
Size Available : L
Jemput tengok jamu mata and happy shopping! :)

Saturday, 21 September 2013

New Collection : Batik Kaftan

Assalamualaikum, people!

Ini merupakan design-design batik kaftan yang kami jual. Ada banyak lagi design dan boleh request warna. So jangan risau kalau ada yang berkenan dihati tu boleh isi form order kat atas tu ye. Harga RM 280 including postage sahaja :)


BK 01

Perasan tak beza dua gambar tapi corak sama? Jangan pelik sebab batik kaftan kami ni memang special. Depends on korang punya taste nak pakai macammana. If you like it loose, boleh. And if you want it according to your shape pon boleh. Yang specialnya sebab ada tali kat bahagian dalam tu. So kalau nak bagi ikut shape, just ikat tali tu kat pinggang and that's it! Senang kan?

BK 02

BK 02
................................................................................
BK 03

BK 03
............................................................................
BK 04

BK 04
SOLD OUT
..............................................................................
BK 05
SOLD OUT

BK 05
SOLD OUT
Jemput tengok jamu mata and happy shopping! :)


Starting off.

Assalamualaikum, people!

We sell authentic batik of exclusive designs and patterns. Hope you guys can support us well. Thank youuuuuuuuuuu (:

Owners :)